Edullinen vuokravarasto Nokialla, Tampereen kupeessa

Vain reilun vartin ajomatkan päässä Tampereelta, hyvien kulkuyhteyksien varrella Nokialla, sijaitsee asiallinen ja toimiva vuokravarasto Pirkanmaan edullisimpaan hintaan. Nokian Portti Oy vuokraa varastoja niin yksityisille kuin yrityksille Nokian keskustassa palvelujen läheisyydessä ja näkyvällä paikalla sisääntulotien varressa. Varastojen koot vaihtelevat 3 – 30 m2:n välillä. Emme varastoi moottoriajoneuvoja tai palavia nesteitä.

Kiinteistössä on iso tavarahissi sekä etu- ja takapihalla yhteensä kolme lastaussiltaa, jotka helpottavat tavaraliikennettä. Lisäksi käytettävissä on myös muun muassa pumppukärryjä ja kuljetushäkkejä. Vuokravarastoissa on erikokoisia ovia, joten voit varastoida suuriakin tavaroita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää vuokrattavista varastoista!

Vuokravarastot

Pirkanmaan parhaat ja vieläpä edullisimmat vuokravarastot yksityisille ja yrityksille löydät Nokian Portista, Hämeen sydämestä. Tule tutustumaan tiloihimme.  Meille on helppo tulla myös omalla autolla, sillä pihassa on runsaasti pysäköintitilaa autoilijoille.  Tai ota yhteyttä ja vuokraa varasto jo tänään!