Varastotilaa Nokialla

Nokian Portti Oy vuokraa eritasoisia varastotiloja pirkanmaalaisten yksityis- ja yritysasiakkaiden tarpeisiin. Tilamme sijaitsevat Nokian keskustassa lähellä palveluita, aivan sisääntulotien varressa. Paikan päälle on helppo tulla myös omalla autolla, sillä pihassa on runsaasti pysäköintitilaa autoilijoille. Tarjolla on niin pientä säilytystilaa kuin isoa hallitilaa, joten meiltä löytyvät toimivat ratkaisut kaikkiin tilanteisiin. Siistit, toimivat ja lämpimät varastotilat takaavat sen, että tavarasi säilyvät aina hyväkuntoisina ympäri vuoden. Tule ja tutustu Nokian Porttiin, esittelemme tiloja mielellämme. Tai ota nyt yhteyttä ja kysy lisää!

Varastotilaa yksityisille ja yrityksille

Meiltä voit vuokrata edullisesti juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin sopivan varastotilan. Pienemmät varastotilat ovat kooltaan 3 – 30 m2 ja ne on tarkoitettu lähinnä yksityisille kuluttajille, mutta myös yritykset voivat vuokrata niitä. Pääasiassa yritysten käyttöön tarkoitetut isommat varastotilat ovat kooltaan 30 – 100 m2. Nokian Portin varastorakennuksessa on yhteensä kolme isoa lastaussiltaa. Ne löytyvät niin etu- kuin takapihaltakin, lisäksi rakennuksessa on iso tavarahissi. Käytettävissä on myös muun muassa pumppukärryjä ja kuljetushäkkejä joten logistiikan hoitaminen meillä ei ole mikään ongelma.

Vuokraa Pirkanmaan edullisimmat varastotilat itsellesi

Tarjoamme lämmintä ja avaraa varastotilaa eri kerroksissa. Meiltä voit vuokrata ison hallin tai pienvaraston tarpeidesi mukaan. Vartiointi ja kiinteistövalvonta sisältyvät vuokraan. Tarjoamme toimivan ratkaisun tilatarpeisiisi edullisesti. Kun tarvitset laadukasta ja todella edullista vuokrattavaa varastotilaa, ota yhteyttä meihin ja varaa oma paikkasi heti!

Varastotilaa Nokia. Nokian Portti Oy tarjoaa edullisimmat varastotilat yrityksille ja yksityisille Pirkanmaalla.

 

Lue lisää muista palveluistamme: