Varastotilaa Tampereen läheltä

Nokian Portti Oy vuokraa varastotilaa Tampereen välittömästä läheisyydestä. Tarjolla on erilaisia varastoratkaisuja Pirkanmaalla sijaitsevien yritysten ja yksityisasiakkaiden käyttöön. Paikalle on helppoa tulla omalla autolla, sillä paikoitustilaa on runsaasti. Matkaa Tampereelta on vain noin 15 minuuttia ajaen, ja sijaintimme heti sisääntulotien varressa on muutenkin erinomainen. Varastotilamme sijaitsee aivan Nokian keskustassa.

Tarjoamme käyttöönne oman tarpeenne mukaan sekä pientä varastotilaa että suurempaa hallitilaa – meiltä löytyykin varmasti sopiva ratkaisu jokaiseen varastotarpeeseen. Varastomme ovat siistejä, lämpimiä ja toimivia. Tämä takaa sen, että tavaranne pysyvät hyvässä kunnossa vuoden ympäri.

Varastotilaa oman tarpeesi mukaan

Pienimmät, yksityishenkilöille suunnatut varastomme ovat kooltaan 3–30 m2, mutta yrityksille tarjoamme taas suuremmat, 30–100 m2 kokohaarukkaan mahtuvat varastotilat. Rakennuksen yhteydessä on lisäksi yhteensä kolme isoa lastaussiltaa, jotka helpottavat tavaran purkamista tai lastaamista. Ne sijaitsevat sekä etu- että takapihalla. Lisäksi käytössä on suuri tavarahissi. Käytettävissä on myös pumppukärryjä ja kuljetushäkkejä, joten logistiikan suhteen ongelmia ei taatusti tule.

Varastotilat Tampereen lähellä ovat myös Pirkanmaan edullisimmat

Nokian Portti Oy:n vuokraamat varastotilat ovat paitsi kätevästi heti Tampereen vieressä, ovat ne hinnoittelultaan varmasti edullisimmat koko Pirkanmaan alueella. Meiltä saatte toimivat ratkaisut kaikkiin varastotilatarpeisiinne, joten ottakaa oitis yhteyttä ja tiedustelkaa lisää!