Vapaat toimitilat Tampere

Oletteko vailla sopivaa toimitilaa? Nokian Portti Oy tarjoaa vuokralle siistit, toimivat ja vapaat toimitilat Tampereen lähellä. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä Nokian keskustassa, heti sisääntulotien varressa. Tampereelta Nokialle on vain noin vartin ajomatka, lisäksi myös julkiset kulkuvälineet liikennöivät väliä säännöllisesti. Yksityisautoja varten tarjolla on runsaasti parkkipaikkoja.

Siksi pystymmekin tarjoamaan erinomaisen vaihtoehdon, kun yrityksellänne on haussa hyvät toimitilat Tampereen välittömästä läheisyydestä – suunnatkaa katseenne rohkeasti kohti Nokiaa!

Erinomaiset toimistotilat Tampereen läheisyydestä

Toimistomme ovat ensiluokkaisia, uusia ja juuri remontoituja, joten ne sopivat erinomaisesti edustavaan yrityskäyttöön. Vuokrattavat toimitilat sijaitsevat rakennuksen 3. ja 4. kerroksessa, joista löytyy toimistoja aina yhden hengen huoneista isoihin ja avariin 30 hengen tiloihin, eli aina 10 neliöstä 200 neliöön asti. Neljännen kerroksen tiloissa on juuri uudistettu ilmastointi.

Tarvittaessa räätälöimme tilat juuri teidän yrityksellenne parhaiten sopivaksi. Toimitiloja on mahdollista myös jakaa tai avartaa lisäämällä tai poistamalla väliseiniä – teemme mielellämme tarvittavat muutokset, jotta tilat palvelisivat parhaiten juuri teidän tarpeitanne.

Lisäksi tiloihimme on helppo kulkea. Käytössä on ison tavarahissin ohella myös kolme suurta lastaussiltaa tavaraliikennettä helpottamaan.

Vuokrattavat toimitilat Tampereen vieressä

Kun tarvitsette vuorattavat vapaat toimitilat Tampereen vierestä, Nokian Portti Oy tarjoaa teille varteenotettavan vaihtoehdon. Vapaat toimitilat ovat paitsi valoisia ja siistejä, ovat ne myös hintatasoltaan Pirkanmaan edullisimpien joukossa. Toimitilojen vuokra sisältää sähkön ohella myös jätehuoltoratkaisut.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää – saat helposti ja laadukkaasti vuokrattavat toimitilat!