Vuokrattavat toimistotilat Nokialla

Pirkanmaan edullisimmat vuokrattavat toimistotilat yrityksille ja yksityisille tarjoaa Nokian Portti Oy. Vuokraamme ensiluokkaisia ja monenlaiseen käyttöön soveltuvia toimistotiloja. Tarjolla on pieniä, n. 20 m2:n toimistoja sekä suurempia kokonaisuuksia. Kiinteistömme sijaitsee lähellä palveluita Nokian keskustassa aivan sisääntulotien varressa.

Voimme räätälöidä juuri teidän yrityksenne käyttöön sopivat yksilölliset toimistotilat. Tiloihimme on helppo kulkea ja käytössä on myös iso tavarahissi. 4. kerroksessa on uudistettu ilmastointi.

Toimistotilojen tiedot

  • 3. krs toimistohuoneita (24–27 m²)
  • 3. krs 138 m² valoisaa toimistotilaa
  • 4. krs valoisaa ja avaraa tilaa jopa 800 m², joka voidaan tarvittaessa lohkoa toimistotiloiksi.
  • 4. krs remontoituja, uusia ja siistikuntoisia toimistohuoneita (35m² ja 36m²)
  • 4. krs päädyssä 120m² toimistotila omalla keittiöllä ja 3 huoneella. Tila remontoidaan vuokralaisen toiveiden mukaisesti.

Vuokraa laadukasta toimistotilaa yrityksellesi

Kaikki vuokrattavat toimistotilat on vastikään uudelleen remontoitu. Valoisat ja avarat tilat voidaan vuokralaisen niin halutessa jakaa uudelleen poistamalla tai lisäämällä väliseiniä. Toimistotilat soveltuvat 1 hengen konttorista aina 30 hengen suurtilaan. Tilojen koot vaihtelevat 10 neliöstä 200 neliöön.

Kaikkien toimistotilojen vuokriin sisältyy sekä sähkö että roskien pois vienti. Tiloihimme on helppo kulkea ja käytössä on myös iso tavarahissi. Rakennuksen neljännessä kerroksessa on myös uudistettu ilmastointi. Soita ja kysy lisää tai varaa oma toimistotila nyt – toimistotilaa saat laadukkaasti meiltä!