Vuokraa pienvarasto Nokialta

Nokian Portti Oy vuokraa erikokoisia pienvarastoja sekä yksityisten henkilöiden että yritysten käyttöön edullisesti. Vuokraa meiltä lämmin pienvarasto edullisesti! Voimme taata, että hinnat ovat Pirkanmaan edullisimmat.

Tarjolla on lämmintä ja siistiä varastotilaa, jonne pääsee kätevästi isolla tavarahissillä. Tilamme sijaitsevat Nokian keskustassa aivan sisääntulotien varressa, lähellä palveluita.

Varastorakennuksessa on isot lastaussillat sekä etu- että takapihallakin, joten logistiikan hoitaminen ei ole ongelma. Käytettävissä on myös muun muassa pumppukärryjä ja kuljetushäkkejä. Varastoissa on erikokoisia ovia, joten voit varastoida suuriakin tavaroita. Tiloissa on tällä hetkellä suuria firmoja, jotka varastoivat myytäviä tuotteita. Huomioithan ettemme varastoi moottoriajoneuvoja tai palavia nesteitä.

Pienvarastojen hinnat (esimerkkejä)

3m²45 €10 m²110 €
5 m²70 €12 m²120 €
8 m²96 €14 m²140 €

Pienvarastot edullisesti

Vuokraamme pienvarastoja edullisesti myös lyhyeksi ajaksi. Pidempiaikaisessa vuokrauksessa määrittelemme hinnan tapauskohtaisesti. Tarjolla olevat pienvarastot ovat kooltaan 3-30m2. Pirkanmaan edullisimmat vuokrahinnat.

Pääset varastoon omalla avaimella

Varastotiloihin pääsee kulkemaan omalla avaimella arkisin klo 7.00–17.00, viikonloppuisin käynnistä on sovittava erikseen.

Tule ja tutustu, esittelemme tiloja mielellämme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue lisää muista palveluistamme: