Liiketilat Tampereen seudulla laadukkaasti

Kun yrityksenne tarvitsee liiketilat Tampereen seudulta, Nokian Portti Oy on erinomainen vaihtoehto. Sijaintimme Tampereen välittömässä läheisyydessä, vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä, on asia, joka kannattaa pitää mielessä sopivaa liiketilaa etsittäessä. Tampereen suunnasta saavuttaessa olemme heti sisääntulotien varressa, Nokian keskustassa, hyvien palveluiden äärellä. Paikoitustilaa löytyy myös runsaasti omilla autoillaan kulkeville.

Meiltä löydätte sekä korkeatasoiset toimistot että siistit ja lämpimät varastot. Olipa tarpeenne millainen tahansa, pystymme varmasti tarjoamaan siihen juuri oikean ratkaisun, sillä tarjolla on liiketiloja aina yhden hengen huoneista suurempiin aloihin. Myös varastoja on tarjolla useassa eri kokoluokassa.

Räätälöitävät liiketilat oman tarpeenne mukaan

Meiltä saatte oman tarpeenne mukaan räätälöitävissä olevat liiketilat Tampereen vierestä. Toimistoja on mahdollista jakaa tai avaraa väliseinien avulla, ja varastot pitävät tuotteenne ja tavaranne hyvässä kunnossa vuoden ympäri. Lisäksi rakennuksen yhteydessä on kolme lastaussiltaa sekä tavarahissi.

Liiketilat ovat korkeatasoisia, uusia ja remontoituja, ja sopivat täten erinomaisesti myös edustuskäyttöön. Tällä hetkellä vuokralaisia onkin kaikkiaan jo yli 100. Miksette tekin liittyisi mukaan joukkoon?

Ottakaa oitis yhteyttä ja tiedustelkaa lisää, kun haette erinomaista liiketilaa Tampereen ja Pirkanmaan seudulla. Me pystymme tarjoamaan teille hinta-laatu-suhteeltaan mitä parhaimman ratkaisun, sillä tilamme ovat Pirkanmaan seudun edullisimmat!