Vuokrattavat toimitilat Nokian keskustassa

Nokian Portti Oy tarjoaa edullisesti siistit ja toimivat toimitilat sekä yrityksille että yksityisille vain reilun vartin ajomatkan päässä Tampereelta. Sijaitsemme Nokian keskustassa, lähellä palveluita aivan sisääntulotien varressa. Meille on helppo tulla myös omalla autolla, sillä kiinteistön pihassa on runsaasti pysäköintitilaa autoilijoille.

Vuokraamme ensiluokkaisia ja monenlaiseen käyttöön soveltuvia täysin uusia remontoituja toimistotiloja. Vuokrattavat toimitilat sijaitsevat rakennuksen 3. ja 4. kerroksessa joista löytyy niin 1 hengen toimistoja kuin isoja ja avaria 30 hengen tiloja. Voimme lisäksi räätälöidä juuri teidän yrityksenne käyttöön sopivat yksilölliset ja toimivat tilat. Jos vuokralainen haluaa muutoksia omien toimitilojensa jakoon, voidaan niihin joko lisätä tai poistaa väliseiniä. Tiloihimme on myös helppo kulkea. Käytössä on ison tavarahissin lisäksi kolme isoa lastaussiltaa jotka helpottavat tavaraliikennettä. Neljännessä kerroksessa on uudistettu ilmastointi.

Vapaat toimitilat

Tarvitsetko yrityksellesi toimivaa, avaraa ja valoisaa toimistoa? Meiltä Nokian Portista löydät vapaat toimitilat varmasti yrityksesi tarpeisiin sillä meiltä löydät sekä pieniä että suurempia kokonaisuuksia. Vuokrattavaa toimitilaa löytyy 10 neliöstä aina 200 neliöön asti. Kaikki toimistotilat ovat täysin remontoituja ja nykypäivän vaatimusten mukaisia. Ota yhteyttä ja kysy lisää vapaista toimitiloista tai tule paikan päälle tutustumaan, esittelemme tiloja mielellämme!

Vuokrattavat toimitilat

Nokian Portti Oy:n tarjoamat vuokrattavat toimitilat ovat tunnetusti hinnoiltaan Pirkanmaan edullisimmat. Hintalaatusuhde on varmasti kohdallaan. Täysin uusia remontoituja toimistotiloja yhdistää valoisuus, siisteys ja yleinen toimivuus. Lisäksi toimitilojen vuokra sisältää sekä sähkön että jätehuoltoratkaisut. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Hämeen sydämessä. Ota yhteyttä Nokian Porttiin ja kysy lisää vuokrattavista toimitiloista tai varaa oma paikkasi jo tänään!

Lue lisää muista palveluistamme: